ASTA DRIFT

La oss håndtere det tekniske.

AdobeStock_227888375.jpeg

ASTA I SKYEN

"Cloud computing" eller skytjenester kan være et forvirrende begrep. Serverne står definitivt på bakken. Det som skiller skytjenester fra tradisjonelle driftstjenester er at driften ikke tilbys i form av én eller flere fysiske servere. Et stort antall maskiner knyttes sammen i et nettverk, som gjerne strekker seg over flere datasentre. Driftstjenestene tilbys fra virtualiserte servere som trekker på den samlede lagrings- og prosessorkraften til hele maskinparken. Fordelene er at det er enklere å legge til eller redusere kapasitet og at mulighetene for tjenestebrudd reduseres fordi jobben deles av mange servere som er knyttet sammen i et nettverk eller "sky".   

servere

GJØR DET SELV

Asta Drift er vårt tilbud til deg som ikke har eller ønsker å ha driftsteknisk kompetanse i egen organisasjon. Oppgraderinger av programvaren Asta, databaser og applikasjonsservere er ikke trivielt. Selv om vi opplever at stadig flere foretrekker å overlate det tekniske til oss, vil vi fortsette å tilby programvaren Asta som lisensiert produkt som du kan drifte og vedlikeholde selv.

AdobeStock_333523167_edited.jpg

SOFTWARE AS A SERVICE

Skytjenester og Software as a Service (SaaS) er et begreper som kan være vanskelige å skille fra hverandre. Der skytjenester representerer et teknisk fremskritt for selve driftstjenester er SaaS en ny måte å levere programvaren på. I stedet for å kjøpe eller leie en programvarelisens abonnerer man på en tjeneste. For Asta Drift inkluderer tjenesten: 


  • Programvaren

  • Serverdrift

  • Oppdateringer

  • Vedlikehold

  • Brukerstøtte    

 

VIL DU VITE MER?

Ta kontakt så finner vi en løsning som passer for deg og din organisasjon.

Sognsveien 221, 0862 Oslo

21 38 65 27

Takk for innsendingen din!