top of page

Styrker staben med allsidig lillehamring

Oppdatert: 24. mar. 2022En økende oppdragsmengde gjør at vi trenger stadig flere hender i vår organisasjon. Vi ansetter jevnlig nye medarbeidere. Totalt teller stiftelsen nå godt over førti personer fordelt på våre lokaler i riksarkivbygningen og i Vestby.


Vår sist ansatte er Ole Anders Lundgaard Evensen (36). Han tiltrådte som arkivkonsulent 1. mars, og kommer opprinnelig fra Lillehammer.


Historiker Ole Anders er utdannet historiker. Han kommer fra jobben som arkivansvarlig ved Mjøsmuseet AS som har avdelinger på Gjøvik, Toten og Minnesund. Der jobbet han fra 2016 og frem til han ble ansatt i Stiftelsen Asta.


Til hovedstaden Flytting til Oslo synes Ole Anders har vært ganske så overkommelig, ikke minst siden byen ikke er helt fremmed for ham fra før. Den største forskjellen tror han blir å bruke vesentlig mer tid i kollektivtrafikken sammenliknet med tidligere, og tilsvarende mindre tid i egen bil!

Mjøsmuseet AS Fra arbeidet ved Mjøsmuseet har Ole Anders samlet opp en solid og bred erfaring. Ordning, arkivforvaltning, prosjektarbeid, veiledning og publikumskontakt er alle velkjente temaer for ham. I tillegg har han også arbeidet med digitalisering av arkiver, foto og lyd. Han har brukt Asta til elektronisk registrering av historiske arkiver.


Allsidig erfaring

Ole Anders er blitt ansatt i Avdeling for arkivtjenester. Men med sin allsidige erfaring håper vi at han på sikt også vil kunne bidra inn mot våre øvrige avdelinger.


Vi ønsker vår nye kollega hjertelig velkommen!


263 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

コメント


bottom of page