top of page

Stor pågang for å konvertere til Asta 7


Trond Negaard leder Avdeling for programvare og elektronisk uttrekk i Stiftelsen Asta.


Asta 7 er stiftelsens nye program for registrering av historiske arkiver, og avløser Asta 5 som var en ren katalogfunksjon. Vi opplever nå stor pågang av kunder som ønsker overgang fra Asta 5.


Setter inn flere ressurser

Konverteringen til Asta 7 er godt i gang. Stiftelsen setter nå inn flere ressurser for å gjøre

overgangen så smidig som mulig. Asta 5-kunder må imidlertid allerede nå ta høyde for noe ventetid. Det har vært et jevnt tilsig med kunder som ønsker konvertering.


Stor pågang og venteliste -Interesserte kan med fordel melde interesse, for vi har stor pågang. Faktisk har det vært så stort trykk at vi har opprettet en venteliste, sier avdelingsleder Trond Negaard i Avdeling for programvare og elektronisk uttrekk i Stiftelsen Asta.Ingen prisøkning

Det er ingen prisøkning for overgang til Asta 7. Prisen for lisens er den samme, men du får mer funksjonalitet og et sikrere system.


-Vi tar betalt for migrering og installasjon av Asta 7, og vi kan også drifte basen for deg, sier Negaard.


Asta Drift

Med Asta Drift får du vedlikehold, oppgraderinger og enklere support. Du trenger heller ikke å installere klient. Programmet aksesseres med nettleser.


Er konvertering til Asta 7 og driftsløsning interessant for deg og din bedrift? Da kan du ta kontakt med Trond Negaard på trond@stiftelsenasta.no for ytterligere informasjon.154 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comentários


bottom of page