Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer her | Ikke vis denne meldingen igjen

-Tror på avtaler etter arkivmøtet

Leder for Avdeling for uttrekk, Trond Negaard, er godt fornøyd etter årets arkivmøte.

Det 8. norske arkivmøtet ble tidligere i uken arrangert av Arkivforbundet i samarbeid med Norsk Arkivråd og Arkivverket. Nærmere 650 arkivinteresserte deltok på arrangementet. Det er ny rekord.

Interessante foredrag
Stiftelsen Asta deltok med mange ansatte i dagene arkivmøtet varte. Hovedmålet var å jobbe på stand og informere om de mange arkivfaglige tjenestene stiftelsen kan tilby. Det ble likevel tid også tid til å få med seg noen av de mange foredragene som var arrangert.

-Svært mange av foredragene var interessante, synes Trond Negaard i Stiftelsen Asta.

Også daglig leder Morten A. Evensen sto på stand. Her i samtale om Asta Innsyn.

 

Profilering av uttrekkstjenestene
Stiftelsen har satset ekstra mye på å profilere uttrekkstjenestene sine under årets arkivmøte. Som avdelingsleder for Avdeling for uttrekk fikk Negaard derfor mer enn nok å gjøre.

Tror på avtaler
-Standen vår var godt besøkt. Det var overraskende mange som viste interesse for både uttrekkstjenestene og innsynsløsningen vår. Jeg blir ikke overrasket om en del skriver avtaler med oss i etterkant, sier han og legger til:

Stas å treffe arkivinteresserte
-Twist, brosjyrer, kulepenner og minnepinner gikk unna, smiler Negaard. Han synes det var stas å treffe både gamle kjente og nye arkivinteresserte fra hele landet. Festmiddagen på åpningsdagen var han også godt fornøyd med:

-Topp stemning og overraskende god mat. Det siste er slett ingen selvfølge når flere hundre skal spise på samme tid, avslutter en smilende Trond Negaard.

GODT BESØKT: Stiftelsens stand fikk besøk av mange som var interesserte i uttrekks- og innsynsløsninger. Bildet er tatt på arkivmøtets første dag.
10. april 2019

Kontakt oss