Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer her | Ikke vis denne meldingen igjen

Ny kollega    

NY KOLLEGA: Tor Myklebust (48) er ansatt som arkivkonsulent i Stiftelsen Asta.

Tord  Myklebust (48) startet i fast stilling hos oss forrige uke. Tord kommer fra Norsk helsearkiv, der han har jobbet som rådgiver siden 2013. 

Norsk Helsearkiv 
Arbeidet i Norsk helsearkiv har bestått av testing og utvikling av tekniske og praktiske løsninger med tanke på digitalisering av pasientjournaler.  

-I Norsk Helsearkiv jobbet vi med mye av det samme som man gjør i Stiftelsen Asta. Vi klargjorde, ordnet, skannet, og registrerte pasientmapper. Der arbeidet vi også med ulike pilotprosjekter, testing av utstyr og de mest rasjonelle arbeidsmetodene for digitalisering.  

Argus 
Før han begynte i Norsk helsearkiv arbeidet Tord med medieovervåking i Observer. Selskapet har siden skiftet navn en rekke ganger, og er i dag kjent som Argus.  

-Her overvåket vi alle medier: Trykte, radio/tv og Internett. Alle aviser ble skannet. Vi klipte opp mediene i enkeltartikler, gjorde disse søkbare og sendte også disse ut til kunder, sier Myklebust.   

Digitalisering
Tord vil få en hovedrolle i stiftelsens plan med å bygge 
opp kompetanse på digitalisering. Av utdannelse er han Cand. mag. fra Universitetet i Trondheim, med blant annet fagene filosofi og sosialantropologi. 

Vi ønsker ham hjertelig velkommen! 

19. august 2019

Kontakt oss