Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer her | Ikke vis denne meldingen igjen

Klart for fagtur 2018!

UT OG FLY: Bildet er tatt på reisen hjem fra fjorårets fagtur til Vilnius.

Det nærmer seg tid for årets fagtur. Denne gang reiser vi til Madrid.

Hvert år til omtrent samme tid arrangerer stiftelsen fagtur for de ansatte. I fjor gikk turen til Vilnius, hovedstaden i Litauen.

Både seminar og kultur
Fredag denne uken setter ansatte i Stiftelsen Asta seg på flyet til Madrid. Allerede lørdag blir det seminar med fordypning i faglige spørsmål. Deretter er det duket for kulturelle opplevelser i den spanske hovedstaden. Museumsbesøk og flamenco-aften står naturlig nok allerede på programmet til mange. Vi tipper det også blir satt av rikelig med tid til å besøke noen av Madrids mange tapasrestauranter. Med over 3,3 millioner innbyggere i selve Madrid og hele 6,5 millioner mennesker i regionen, ja da skulle man tro at det er lett å finne interessante aktiviteter for enhver smak.

Populær tradisjon
Fagturer har lange tradisjoner i stiftelsen, og har alltid vært en populær begivenhet blant de ansatte. Fra Sogndal (2003) i nord til Lisboa i sør og vest (2014), samt St. Petersburg i øst (2016): Den årlige fagturen har vært et kjærkomment avbrekk fra arbeidsdagen når høstmørket har satt inn.

Vi gleder oss!

 

 

 

10. oktober 2018

Kontakt oss