Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer her | Ikke vis denne meldingen igjen

Fornøyd trekløver fikk forlenget engasjementene

Fra venstre: Katarzyna Pisarek, Khadiga Omar og Laven Mohammed Mahmood.

I fjor høst styrket vi arbeidsstokken vår ved vår avdeling i Vestby. Tre personer har nå fått forlenget engasjementene frem til sommeren.

Stiftelsen utvidet på vårparten i fjor virksomheten med en avdeling i Vestby. Etableringen kom som en konsekvens av koronapandemien. Som leietaker i riksarkivbygningen sto vi brått uten tilgang til egne lokaler da Arkivverket stengte ned det statlige bygget.

Utvidelse
Løsningen ble å leie lokaler av samarbeidspartneren Iron Mountain, som lagrer mye arkivmateriale for stiftelsen bare et snaut stenkast unna. Arbeidsoppdragene har stått i kø for de ansatte i Vestby helt siden opprettelsen av avdelingen. Derfor utvidet stiftelsen virksomheten i fjor høst ved å gi engasjement til ytterligere tre personer. Disse har nå fått forlenget engasjementene sine frem til sommeren.

Laven Mohammed Mahmood (28), Khadiga Omar (33) og Katarzyna Pisarek (46) er alle bosatt i regionen.

Laven Mohammed Mahmood har en bachelor innenfor økonomi og administrasjon fra NMBU på Ås. Hun har tidligere jobbet blant annet innenfor kontor, men hadde ikke erfaring med arbeid innenfor arkiv fra før.

Khadiga Omar har også kontorfarlig bakgrunn, og har fagbrev innenfor kontor og administrasjon. Hun har tidligere arbeidet med arkiver i både Skedsmo og Ullensaker kommune.

Katarzyna Pisarek har en mastergrad i historie med tre års arkivspesialisering fra Polen. Der avla hun også en doktorgrad innenfor samme fag, samt en mastergrad i arkeologi. Katarzyna har ikke bodd i Norge mer enn i fem år, men har allerede rukket å få arkivfaglig erfaring fra arbeid i IKA Østfold og Moss kommune.

Vi ønsker alle tre hjertelig velkommen!

12. januar 2021

Kontakt oss