Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer her | Ikke vis denne meldingen igjen

Driftsavtale med Funn IT

Funn IT

 

  • Etablert i 1989.
  • Selskapet har i dag rundt 80 medarbeidere i Narvik, Bodø, Harstad, Sortland, Finnsnes, Alta, Oslo og på Svalbard.
  • Konsernet omsetter for ca. 150 millioner kroner, og er en av Nord-Norges største aktører innen sentraliserte datatjenester, systemsalg og systemutvikling.

 

Kilde: www.funn.no

-God sikkerhet og enklere vedlikehold. Slik oppsummerer daglig leder Morten A. Evensen avtalen som stiftelsen har inngått med Funn IT.

Stiftelsen Asta har inngått avtale med Funn IT om drifting av programvare og it-systemer. Samarbeidet vil også omfatte stiftelsens driftskunder.

-Avtalen gir oss en erfaren og solid leverandør av våre tjenester, med servere plassert i Norge. Dette gir god sikkerhet og enklere vedlikehold for oss og våre kunder. Det sier daglig leder i Stiftelsen Asta, Morten A. Evensen.

Lang erfaring med applikasjonsdrift
Funn IT har lang erfaring med å samarbeide med ulike brukergrupper som museer og helseforetak, og har utviklet sikkerhetsløsninger for disse. Selskapet har også lang erfaring med applikasjonsdrift, og har mange kunder innenfor kultursektoren.

Kryptert kommunikasjon
-I vår klient Asta 5.4.2 vil det nå for første gang bli kryptert kommunikasjon mellom server og klient. Dette gjør at det blir svært vanskelig å snappe opp kommunikasjon mellom server og klient, sier Evensen. Han legger til at løsningen foreløpig er reservert for stiftelsens driftskunder, men vil sannsynligvis også bli tilgjengelig for stiftelsens øvrige kunder på sikt.

29. oktober 2018

Kontakt oss