Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer her | Ikke vis denne meldingen igjen

De mest leste sakene i 2018

Stiftelsen er en attraktiv arbeidsplass for oss som jobber her. Mye kan tyde på at interessen for oss er stor også utenfor våre egne vegger. I hvert fall om man skal tolke statistikken over de fem mest leste sakene våre i fjor: Utlyste stillinger og personalstoff kapret både første- og femteplass på tabellen.

1. Blir du vår nye kollega?

GODT ARBEIDSMILJØ: Mange ønsket å lese vår sak hvor vi etterlyste nye medarbeidere.

I juni lyste stiftelsen ut nye heltidsstillinger. Mange fattet interesse for vår artikkel som etterlyste nye kollegaer i Stiftelsen Asta. Saken var den klart mest leste i fjor.

Klikk på lenken under for å lese hele saken:

2. Viktig informasjon om Arkivportalen

Nyheter om Arkivportalen er også noe som tradisjonelt får mange til å «klikke». Viktig informasjon knyttet til overgangen til ny Arkivportal var ikke noe unntak i så måte.

Les hele saken her:

3. Avdeling for arkivtjenester runder 20 år

20-ÅRS JUBILEUM: Avdeling for arkivtjenester kunne notere seg for en rund feiring i fjor. Bildet viser noen av de som jobbet her i avdelingens barndom.

Fjoråret var også tid for et realt jubileum. Ordningsvirksomheten vår, eller Avdeling for arkivtjenester, kunne notere seg for et aldri så lite 20 års jubileum.

Arkivfaglig kompetanse, kunnskap og tjenester for en kvart milliard er blitt solgt siden en sped start for 20 år siden. Dette ønsket mange å lese om, og sørget for at saken ble den tredje mest leste i 2018.

Les mer: 

4. Til alle landets arkivarer: Her er Asta Mapper Demo

Daglig leder Morten A. Evensen lanserte Asta Mapper Demo tidlig i 2018.

Asta Mapper er verktøyet vi har utviklet for uttrekk av elektroniske arkiver. Tidlig i år lanserte vi en demoversjon. Denne er bygd opp slik at man kan gjøre seg bedre kjent med prosessen, og hvordan man kan beholde kontrollen over arkivdataene. 

Saken om Asta Mapper DEMO ble den fjerde mest leste artikkelen i fjor, og hele saken finner du her:

5. Nye medarbeidere

Økt pågang gjorde det nødvendig med ytterligere ansettelser i 2018.

Stiftelsen Asta opplevde stor pågang etter arkivfaglig bistand og ordning av arkiver mot slutten av året i fjor. Det gjorde det nødvendig å styrke Avdeling for arkivtjenester med ytterligere ansettelser. 

Artikkelen om våre to nye medarbeidere seilte noe overraskende opp som den femte mest leste saken i 2018.

Les videre:

04. januar 2019

Kontakt oss