Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer her | Ikke vis denne meldingen igjen

Arkivportalen: Informasjon ut blir mer brukerrettet

-Sjekk epostadressen som står oppført på din bruker, oppfordrer driftssjef Henning Hansen i Stiftelsen Asta.

Publiserer du på eller tar mot bestillinger til Arkivportalen? Da vil du snart kunne motta mer direkte informasjon om Arkivportalen.

Meldinger direkte til brukerne
Fra august vil Stiftelsen Asta begynne å sende ut meldinger direkte til de som står oppgitt som admin-brukere, opplyser driftssjef Henning Hansen i Stiftelsen Asta. Mulige temaer kan for eksempel være endret funksjonalitet på Arkivportalen og planlagt nedetid.

-Dette gjelder brukerne som står oppført med DEPOTINSTITUSJON_admin på Arkivportalen. Meldingene vil bli sendt til de epostadressene som står registrert på disse kontoene, forklarer han.

Sjekk epostadressen
For å sikre at du ikke går glipp av viktig informasjon, bør du derfor sjekke at epostadressen som står oppført på din bruker er oppdatert med riktig mailadresse.

-Det er viktig å merke seg at informasjon om endringer i Arkivportalen kun vil bli sendt ut til disse adressene. Annen informasjon til kunder blir lagt i søkeveiledningen eller som meldinger på Arkivportalen sier Hansen, som presiserer:

Den nye ordningen vil altså KUN gjelde for deg som publiserer til og / eller tar imot bestillinger fra Arkivportalen, IKKE for de som bare utfører søk og bestillinger fra portalen.

Har du fortsatt ikke prøvd den nye Arkivportalen? Klikk her.

29. juli 2019

Kontakt oss