Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer her | Ikke vis denne meldingen igjen

Driftsmeldinger

Her finner du våre driftsmeldinger.

Abonner på driftsmeldinger via RSS


Arkivportalen: Midlertidig reversering til gammel plattform kl. 17.00 06.12.2017

06. des 2017 kl. 16:24
Publiseringstjenesten og deler av bestillingstjenesten på den nye Arkivportalen har dessverre ikke fungert som forventet. Som følge av dette ser vi oss dessverre nødt til å gå tilbake til den gamle Arkivportalen. Dette er en beslutning vi har tatt i forkant for å unngå mulige konsekvenser for våre brukere. Nye Arkivportalen blir tatt ned klokken 17.00 i dag. I løpet av den tiden nye Arkivportalen var online gjorde vi en rekke viktige erfaringer. Nedetiden vil derfor blir brukt godt. Vi vil utføre nødvendige rettelser og fortsette testingen av portalen. Vi anbefaler våre tålmodige brukere om å følge våre nettsider for videre oppdateringer rundt Arkivportalen. Så lover vi at den ekstra ventetiden gir en enda bedre Arkivportal om kort tid.

Problemer med å publisere til Arkivportalen

06. des 2017 kl. 13:13
Brukere opplever for tiden problemer med å publisere til Arkivportalen. Vi jobber for å løse problemet.

Nye Arkivportalen: Fortløpende utbedringer

05. des 2017 kl. 15:06
Nye Arkivportalen ble lansert ved midnatt 4/12. Vi jobber fortløpende med å forbedre alle små feil og forbedringer som kommer inn.

Vellykket relansering av Arkivportalen

05. des 2017 kl. 09:23
Arkivportalen fikk ny plattform ved midnatt. Vi jobber fortsatt med å overføre alle dataene fra den gamle portalen til den nye. Dette er grunnen til at du vil oppleve andre søkeresultater enn det du er vant til. Om du vil hente ut informasjon om gamle arkivtraller eller liknende, vil den gamle arkivportalen fortsatt være tilgjengelig på http://old.arkivportalen.no. Det er imidlertid ikke mulig å bestille materiale fra denne portalen.

Arkivportalen - relansering utsatt til midnatt 4. desember

04. des 2017 kl. 10:10
Vi har dessverre sett oss nødt til å utsette relanseringen av den nye Arkivportalen. Årsaken til dette er en feil hos vår driftsleverandør. Forventet overgang til ny portal er satt til midnatt mandag kveld. Vi beklager!

Forsinket relansering av Arkivportalen

04. des 2017 kl. 09:52
Grunnet uforutsette forhold hos vår driftsleverandør, er relanseringen av Arkivportalen blitt noe forsinket. Vi jobber med saken, og vil komme tilbake med mer informasjon.

Ledelsens fasttelefoner midlertidig utilgjengelige

24. nov 2017 kl. 10:30
I dag er det dessverre ikke mulig å nå ledelsen i Stiftelsen Asta på fasttelefon-numrene som er oppgitt på vår hjemmeside. Årsaken er utbedringsarbeider som pågår i riksarkivbygningen. Ved behov kan du i stedet kontakte adminstrasjonssjef Cille Jacobsen på tlf. 21 38 64 83. Hun er også tilgjengelig på email.

Arkivportalen er oppe igjen!

11. sep 2017 kl. 12:39
Arkivportalen gikk ned tirsdag i forrige uke. Årsaken var en feil i søkeindeksen. Denne er nå rettet, og Arkivportalen er nå tilgjengelig igjen.

Arkivportalen tatt ned for kritisk feilretting

08. sep 2017 kl. 14:41
Arkivportalen.no er tatt ned for kritisk feilretting. Vi beklager de ulempene dette måtte medføre. Vi har den største forståelse for hvor viktig Arkivportalen er internt i arkivinstitusjoner, og for formidlingen dere driver. Vi vil i denne perioden gjøre en midlertidig arkivportal tilgjengelig. Bestilling og koblinger til digitalisert materiale vil ikke være tilgjengelig under feilrettingen.

Arkivportalen

08. sep 2017 kl. 08:38
Vi jobber for å rette feilen i Arkivportalen, og kommer tilbake med mer informasjon straks vi har mer å melde. Vi beklager!

Arkivportalen er nede

06. sep 2017 kl. 09:15
Arkivportalen er dessverre fortsatt nede. Vi jobber med å identifisere problemet, og har håp om at portalen vil være oppe igjen fra fredag 7. september.

Kontakt oss