Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer her | Ikke vis denne meldingen igjen

Asta Drift


Som bruker av Asta Drift trenger du ikke forholde deg verken til servere eller infrastruktur. Velger du sentral driftsløsning trenger du bare forholde deg til en leverandør.

Vi tar oss av det tekniske

Vi tilbyr Asta i et driftsmiljø vi kjenner. Dermed vet vi også at løsningen fungerer. 

Som bruker av Asta Drift trenger du ikke forholde deg verken til servere eller infrastruktur. Velger du sentral driftsløsning trenger du bare forholde deg til en leverandør.

Våre driftskunder vil raskt bli oppgradert ved nye versjoner av programvaren, og vil få tilgang til nye produkter og tjenester før alle andre. Tilleggsverktøyet Asta Online følger med som en del av ditt kundeforhold. 

Før oppstart foretar vi en analyse av ditt driftsbehov. Den avgjør hvilket system som er mest hensiktsmessig for deg. Relevante faktorer her er:

• Antall brukere
• Mengde registrering
• Behov for digitalisering eller håndtering av digitale dokumenter.

Vår samarbeidspartner FUNN tilbyr datasentre som utelukkende er lokalisert i Norge. Skulle det oppstå behov for å utvide med flere brukere, kan vi skalere opp løsningen i takt med dine behov.

I dag velger noen av våre kunder å drifte selv, mens andre drifter gjennom andre leverandører. En slik løsning kan være tidkrevende. Bruker du Asta Drift kan vi gå direkte inn og rette feil i databasen eller i miljøet. Dermed slipper du å gå veien om andre leverandørers brukerstøtte. 

Vi sørger for sikkerhetskopieringer, oppgraderinger og vedlikehold. Dette gir deg en enklere hverdag. Som bruker av Asta Drift trenger du kun å forholde deg til oss når det gjelder Asta. 

Ta kontakt med oss på drift@stiftelsenasta.no for ytterligere informasjon og prisoverslag.

 

Kontakt oss