Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer her | Ikke vis denne meldingen igjen

Utrekksseminar: Stor interesse


Frist for påmelding 25/11 kl. 12.00

STRØMMES: Har du ikke anledning til fysisk å delta på vårt seminar? Vi strømmer via vår YouTube-kanal. Lenke finner du i artikkelen. Bildet er tatt i 2017 da vi sist arrangerte seminar om elektronisk uttrekk.

Førstkommende tirsdag arrangerer vi seminar om elektronisk uttrekk i Wergelandssalen i riksarkivbygningen på Sognsvann i Oslo. Mange har meldt interesse for å delta. Seminaret blir også strømmet.

Asta Innsyn
En ferdig «arkivpakke» etter et uttrekksprosjekt egner seg godt for langtidsbevaring. Den er imidlertid ikke spesielt praktisk ved oppslag og innsyn. På seminaret vil daglig leder Morten A. Evensen vise frem stiftelsens innsynsløsning. Asta Innsyn gjør uttrekk fra alle baser tilgjengelige i ett og samme grensesnitt. Han vil også demonstrere hele prosessen fra avsluttet arkiv til tilgjengelig innsynsløsning.

Store fremskritt
Det er to år siden sist vi arrangerte et seminar om elektronisk uttrekk. Siden den gang har stiftelsen gjort store fremskritt i utviklingen av programvare. Etterslepet i både statlig og kommunal sektor er fortsatt stort. Kommunesammenslåinger krever periodisering av arkiver og innsynsløsninger for arkiv- og fagsystemer.

Seminaret strømmes
Ønsker du å delta på seminaret? Fristen for å melde seg på er satt til mandag 25. november kl. 12. Bor du langt unna, eller er det vanskelig å delta fysisk av andre årsaker? Fortvil ikke! Arrangementet blir også gjort tilgjengelig via strømming. Ved å klikke på lenken under kan du se seminaret via vår YouTube-konto: https://www.youtube.com/watch?v=WJ6vpNiVelg

Velkommen til seminar!

22. november 2019

Kontakt oss