Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer her | Ikke vis denne meldingen igjen

Nytt kurs i Asta Masseregistrering

Henrik Aamodt gleder seg til å holde kurset i Asta Masseregistrering i midten av mars.

Det finnes et kurs for oss alle. Asta Masseregistrering er kurset for deg som har mange Excel-ark eller andre registreringer liggende, og ønsker å få dette inn i Asta.

-I mange tilfeller er det mye raskere å konvertere gjennom koblingsprotokollen, enn å registrere alt på nytt, forklarer driftssjef og kursholder Henrik Aamodt i Stiftelsen Asta. Han gleder seg til å holde spesialkurset Asta Masseregistrering 19. mars.

Fokus
Første del av kurset vil fokusere på Excel-registreringene, og å få disse riktig i forhold til den standarden Asta krever. Del 2 legger vekt på kjøring gjennom koblingsprotokollen. En rød tråd gjennom hele kurset vil imidlertid ligge på praktiske oppgaver.

Krever noe kjennskap til Excel
-Prosessen med å forme et Excel-ark til Asta-registreringer innebærer en del steg. Erfaringsmessig er det derfor greit både å kjenne til Asta og Excel. Det kreves likevel ikke inngående kjennskap til avanserte funksjoner i Excel, presiserer Aamodt.

Diskusjon av problemstillinger
-For de som ønsker å ta kurset kan det lønne seg å tenke litt over hvilke problemstillinger den aktuelle institusjonen de kommer fra har. Så kan vi diskutere disse på kurset. Ofte er disse temmelig like for ferdig registrert materiale som man vil ha inn i Asta. Vi tar gjerne mot eksempelark i Excel som vi kan diskutere på kurset om tiden strekker til, oppfordrer han.

Koblingsprotokollen
Koblingsprotokollen ble innført med Asta 5.2. Den har vært flittig benyttet på oppdrag som stiftelsen har utført. En del kunder kjører også koblingsprotokollen og registreringer i Excel selv. Her kreves det imidlertid litt innsats for å lage en effektiv prosess.

Mulig med utvidelser
-Koblingsprotokollen har flere muligheter enn det vi viser på kurset, men det krever spesielle oppsett. Vi leverer en standard koplingsprotokoll. Det er likevel mulig å gjøre utvidelser om dette er interessant for kunder. I så fall bør man ta kontakt med oss for å få mer informasjon, avslutter Henrik Aamodt.

Klikk deg inn på lenkene under for mer informasjon om kurs, pris og påmelding:

 

26. februar 2020

Kontakt oss